25 Ocak 2014 Cumartesi

Elysium: Yeni Cennet (2013) - DVDRip - Türkçe Altyazı Gömülü


2159 yılında toplum iki sınıftan oluşmaktadır: biri Elysium isimli insan yapımı bir uzay istasyonunda yaşayan zengin sınıf, diğeri ise aşırı nüfuslu ve hasarlı Yeryüzü'nde yaşayan fakir sınıf. 

Hükümet yetkilisi sekreter Rhodes göç karşıtı yasaların uygulanması ve Elysium şehrindeki insanların lüks yaşamlarının korunması için önüne çıkan bütün engelleri aşmak istemektedir. Ancak bu Yeryüzü'nde yaşayan insanların Elysium'a girme çabalarını engelleyemeyecektir. 

Şanssız Max (Matt Damon) köşeye sıkıştığında cesaret isteyen bir misyona çıkmayı kabul eder. Eğer başarılı olursa sadece kendi yaşamını kurtarmayacak aynı zamanda bu kutuplaşmış dünyalara eşitlik getirecektir..




Zafere Hücum - Rush (2013) - Türkçe Altyazılı Gömülü - 720p BRRip


İki kez Oscar kazanmış olan Ron Howard (A Beautiful Mind, Frost/Nixon) iki kez Oscar’a aday olmuş senarist Peter Morgan’la (Frost/Nixon, The Queen) James Hunt ve Niki Lauda arasındaki acımasız rekabeti muhteşem bir şekilde anlatan Rush için bir araya geldi.

Epik aksiyon/dram filmi Rush’ta, Chris Hemsworth (The Avengers) karizmatik İngiliz James Hunt’ı, Daniel Brühl (Inglourious Basterds) ise disiplinli ve mükemmeliyetçi olan Avusturyalı Niki Lauda’yı canlandırıyor. Grand Prix yarış pistindeki çekişmeleri, bu iki sıra dışı karakter arasındaki farkı özetliyor. 

Formula 1 yarışlarının ihtişamlı döneminde geçen Rush dünyanın şimdiye kadar gördüğü en büyük rakiplerin ikisinin (yakışıklı İngiliz Hunt ve disiplinli, zeki rakibi Lauda’nın) heyecan verici gerçek hikayesini anlatıyor. Özel hayatlarına da dahil olduğumuz filmde iki yarışçının zafere ulaşmak için bir kısa yolun bulunmadığı ve asla hataların asla düzeltilemediği bir ortamda fiziksel ve psikolojik dayanıklılık sınırlarını nasıl zorladığını göreceğiz.

Olivia Wilde (TRON: Legacy) ve Alexandra Maria Lara’nın da (The Reader) rol aldığı Rush’ın yapımcılığını Andrew Eaton (A Mighty Heart), Howard, Oscar ödüllü Brian Grazer (Apollo 13, A Beautiful Mind), Eric Fellner (Senna, Tinker Tailor Soldier Spy), Morgan ve Brian Oliver (Black Swan), idari yapımcılığını ise Cross Creek Pictures, Exclusive Media, Todd Hallowell ve Tim Bevan üstleniyor.




In a World... (2013) - 720p BluRay - Türkçe Altyazı Gömülü


Sundance Film Festivali'nde Walto Salt Senaryo Ödülü'nü alan "In a World...", aslında her sinema severin veya sinema izleyicisinin bildiği fragman seslendirmesi üzerine bir film. Filmi ilginç ve özel kılan olay da zaten bu; çünkü fragman seslendirmesine dair başarılı bir bağımsız film örneği olduğunu düşünmüyorum. En azından ben karşılaşmadım. Fragmanlardaki meşhur sesiyle tanıdığımız Don LaFontaine'nin ölümünden sonrasını konu alan filmde ünlü ses sanatçısının yerini devralacak isim aranıyor. Lake Bell'in kendi yazıp yönettiği ilk uzun metraflı film denemesi olan filmin başrolünde de kendisi bulunuyor. Filmde Bell'e eşlik eden en ünlü isim ise Coen'lerin "A Serious Man / Ciddi Bir Adam" (2009) filminde oynayan Fred Melamed.

Babası Sam gibi ses sanatçısı olan Carol, kariyerinde ilerlemek adına Don LaFontaine'in yerini doldurmak için yapılan seçmelerde şansını denemek istemektedir; fakat ortada büyük birkaç sorun vardır. Öncelikle LaFontaine'in harika sesinin doldurulamaz oluşu bir yana stüdyolar fragmanlarda kadın sesini tercih etmemektedir. Ayrıca, seçmelere katılan üç kişiden biri de LaFontaine kadar tanınan babasıdır. Buna rağmen hayata karşı olumlu tavrından bir kere bile vazgeçmeyen Carol, hem kariyer hem de aşk hayatında hiç beklemediği sürprizlere doğru yelken açacaktır. 



Kaçış Planı - Escape Plan (2013) - Türkçe Altyazı Gömülü - BRRip 720P



Dünyanın en önemli güvenlik uzmanlarından biri olan Ray Breslin, işinde son derece tanınan bir güvenlik tasarımcısıdır. Kendi tasarlayıp inşa ettiği üst düzey korumalı hapishanenin konuklarından biri ise kendisi olur. Kendi tasarladığı hapishanede şimdilerde mahkum olarak yer alan Ray, yüksek güvenlik engellerini bir bir aşarak firar etmeyi planlamaktadır. Bu yolda hapishanenin en saygı duyulan mahkumlarından olan gizemli Emil ile anlaşır. Emil'in tek derdi arkadaşlarına zarar gelmemesi, hapishane şartlarının mümkün mertebe insancıl olmasıdır. Ancak Ray'in planları bambaşkadır...

1408 ve Evil filmlerinin yönetmeni Mikael Håfström'ün yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerini usta oyuncular Arnold Schwarzenegger ve Sylvester Stallone paylaşıyor. İkiliye The Passion of the Christ ve The Thin Red Line filmlerinin başrollerinden tanıdığımız Jim Caviezel eşlik ediyor.


23 Ocak 2014 Perşembe

Man Of Steel (2013) - 3D 1080p BluRay - Türkçe Altyazı Gömülü


Süper kahramanlar arasında en çok tanınan ve en çok saygı gören Superman''dir. Clark Kent / Kal-El (Henry Cavill) hayal edilemeyecek güçlere sahip olduğu için kendisini yabancılaşmış hisseden yirmili yaşlarında bir gazetecidir. Yıllar once gelişmiş gezegen Krypton''dan Dünya''ya getirilmiş olan Clark sürekli kendisine "Niçin buradayım?" sorusunu sormaktadır. Üvey anne babası Martha ve Jonathan Kent''in değerlerine göre büyütülmüş olan Clark kısa süre içinde süper yeteneklere sahip olmanın çok zor kararlar almak anlamına geldiğini fark eder.

Dünya tam da dengeye ve istikrara ihtiyaç duyarken, saldırıya uğrar. Clark''ın yetenekleri barışı sağlamak için mi yoksa sonunda bölmek ve fethetmek için mi kullanılacak? Clark sadece dünyanın son umut ışığı olmak için değil aynı zamanda sevdiklerini korumak için de Superman olmuş olmalı.




Yerçekimi - Gravity (2013) - Türkçe Altyazı Gömülü - 720p


Dr. Ryan Stone zeki bir tıp mühendisidir ve emekliliğinden önce son görevine çıkan yetenekli ve deneyimli astronot Matt Kowalsky'nin yönetimindeki mekikte ilk uzay yolculuğuna çıkar. Herşey yolunda gibi görünürken rutin bir keşif yürüyüşü sırasında bir felaket yaşanır. Mekik çarpan bir cisim sonucu paramparça olur. İki bilim insanı uzay boşluğunda yapayalnız kalırlar. Yeryüzü ile iletişimleri tamamen kopmuştur ve sonsuz karanlıkla baş başadırlar. Şimdi korkunun yerini panik alır, üstelik var olan sınırlı oksijenleri de git gide tükenmektedir. İkili eve, dünyaya dönüş yolunu bulabilecek midir?

Y Tu Mamá También, Son Umut, Harry Potter ve Azkaban Tutsağı gibi filmlerin yönetmeni ve ortak senaristi olarak tanıdığımız Meksikalı sinemacı Alfonso Cuarón'ın yönetmenliğini üstlendiği bilim-kurgu geriliminin başrollerini ise Sandra Bullock ve George Clooney paylaşıyor.




Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak (2013) - DVDRip - Türkçe Altyazı Gömülü


Katniss Everdeen’ın futuristik ve bir o kadar da despotik dünyada geçen sürükleyici maceraları devam ediyor. Genç kadın bu sefer “Quarter Quell” için yarışıyor.

Tüm dünyada ses getiren Açlık Oyunları serisinin ikinci filminde kadroda yine Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson ve Woody Harrelson yer alırken yönetmen koltuğunda bu sefer ilk filmden farklı olarak Francis Lawrence oturuyor. Suzanne Collins’in romanından bu sefer beyazperdeye uyarlayanlar ise Küçük Gün Işığım filminin senaristi Michael Arndt ve 127 Saat’e imza atan Simon Beaufoy. Filmin ülkemizde Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak adıyla 2013 kasımında sinemalarda olması planlanıyor. 



Hatchet III (2013) - BRRip - Türkçe Altyazı Gömülü


“Bir arama kurtarma ekibi, ilk iki filmdeki katliamlardan arda kalanları temizlemek üzere lanetli bataklık bölgesine gider. Bu arada polise teslim olan Marybeth, senelerdir Honey Island Bataklığı’nda Victor Crowley’e terör estirten vudu büyüsünün ardındaki gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışır. Crowley efsanesini bitirmek isteyen Marybeth, bunun için gereken ne varsa yapmaya kararlıdır.”

Üçüncü filmin senaryosunu gene Adam Green yazmış, fakat bu sefer yönetmenlik koltuğunda oturan isim, ilk uzun metrajını yöneten BJ McDonnell.




Kasabadaki Ölü - Dead in Tombstone (2013) - DVDRip - Türkçe Altyazı Gömülü


Kanun kaçağı olarak kabul edilen Guerrero Hernandez, Habbruders Red'e edilen bir ateş sırasında onu tekrar hayata döndürebilmek için 'şeytan'la bir anlaşma yapar. Dünyaya geri döndüğünde acımasız bir intikam planı kurar.



Kaptan Phillips (2013) - DVDRip - Türkçe Altyazı Gömülü


Kaptan Phillips/Captain Phillips, yönetmen Paul Greengrass'ın, Amerikan bandralı yük gemisi Maersk Alabama’nın 2009 yılında Somali’li korsanlar tarafından kaçırılmasını konu alan çok katmanlı bir incelemesi. Film, Greengrass’ın gözünden, olayın çok sayıdaki global etkisini, hem çok heyecanlı bir gerilim olarak, hem de karmaşık bir portre olarak sunuyor.

Film, Alabama’nın yönetici kaptanı Richard Phillips ( iki kez Akademi Ödülü® kazanmış olan Tom Hanks) ile onun Somali’li muadili Muse (Barkhad Abdi) arasındaki ilişkiye odaklanıyor.Film, Akademi Ödülü® adayı Paul Greengrass tarafından yönetildi. Senaryo Billy Ray tarafından yazıldı. Uyarlanan kitap “A Captain's Duty: Somali Pirates, Navy SEALs, and Dangerous Days at Sea”nin yazarıysa Richard Phillips ile Stephan Talty. Yapımcılar Scott Rudin, Dana Brunetti ve Michael De Luca.




Zamanda Aşk - About Time (2013) - DVDRip - Türkçe Altyazı Gömülü


Genç yaştaki Tim Lake, ailesiyle birlikte sıra dışı bir yeteneğe sahiptir:Tim hayatının farklı yönlerini değiştirmek için bu özelliğini kullanmaya başlar. Mary adında bir kıza aşık olur çalışmak için Londra'ya taşınır. Tim gizli yeteneği ilişkilerine de yeni bir 'boyut' getirir ama genç adam yakın zamanda her sorunu bu şekilde çözemeyeceğini fark edecektir.




Madly Madagascar (2013) - DVDRip - Türkçe Altyazı Gömülü


Alex- Sevgililer Günü Alex’in en sevdiği günlerden biridir. Hayvanat bahçesinde, sayısız hayranından hediye alan Alex, şimdi Afrika’da Sevgililer Günü’nün eskisi gibi olmadığını fark eder. Eskiden gördüğü ilgiyi görmemesine rağmen bu günden keyif alabilecek midir?

Marty- Marty dişi bir okapiye aşık olur ama kız o kadar ilgili değildir, ta ki Marty bir aşk iksiri bulana dek. Artık kız Marty ile ilgilenmektedir. Hatta sadece o değil, bölgedeki bütün dişi hayvanlar da Marty ile ilgilenmektedir. Önce bu durum Marty’nin hoşuna gitse de, daha sonra bunun dayanılmaz bir hale geldiğini düşünür.

Melman- Bu Gloria ile geçireceği ilk Sevgililer Günü’dür ve bu nedenle mükemmel geçmesi için her şeyi yapmaya karar verir. Hatta o kadar ileriye gider ki işin içinden çıkamaz. br>
Lemurlar- Kral Julien “sevgi kralı” olduğuna karar verir ve bölgedeki tüm hayvanlara kendisini sevdirmeye çalışır.

Penguenler- Skipper’ın oyuncak bebek karısı Lola başka bir bebekle kaçmıştır. Penguenlerin lideri çok geç olmadan sevgilisini geri kazanabilecek midir? 



Yeni Başlayanlar İçin İtalyanca (2000) - DVDRip - Türkçe Dublaj


Danimarka'nın banliyölerinde yaşayan ve akşamları aynı kursa giden 6 kişinin, beklentileri ve sonucunda yaşadıkları hayal kırıklıkları karşısında tutunacak dal olarak İtalyanca'yı görürler.Karısının ölümüyle hayatının yönünü kaybetmiş genç bir rahip, inanılmaz derecede sakar bir kasiyer, cinsel organını kullanmadığı için köreldiğine inanarak iktidarsız olduğunu düşünen bir otel memuru, bulunduğu ülkenin dilini konuşamayan güzel bir İtalyan garson, sivri dili ile başına dert açan futbol delisi bir restoran müdürü ve annesinin hastalığıyla boğuşan hüzünlü bir kuaför.




Şirinler 2 - The Smurfs 2 (2013) - 3D SBS - Türkçe Altyazı Gömülü


Şirinler'in başının belası olan kötü kalpli büyücü Gargamel, Naughties (Yaramazlar) adlı Şirinlere benzer bir grup yaratık yaratır. Yine tek amacı kendisini çok güçlü yapacak Şirin özüne ulaşmaktır. Fakat yapay değil, ancak gerçek bir Şirin'in özünün işine yarayacağını fark eder. Dahası Şirine bu kötü kalpli yaratıkları gerçek şirinlere döndürmeyi başaran kimsenin bilmediği bir büyü bilmektedir. Gargamel bunu öğrenince hemen Şirine'nin peşine düşer ve onu Paris'e kaçırır. Paris'te dünya onu çok başarılı bir sihirbaz olarak tanımıştır, milyonların sevgilisi olmuştur. Şimdi Şirin Baba'nın önderliğindeki Şirinler yine insan dostları Patrick ve Grace ile işbirliği yaparak Şirine'yi kurtarmaya çalışırlar. Peki bakalım Şirine kurtulmak isteyecek midir? 



Kaptan Phillips (2013) - Türkçe Altyazı Gömülü - 720p BRRip


Kaptan Phillips/Captain Phillips, yönetmen Paul Greengrass'ın, Amerikan bandralı yük gemisi Maersk Alabama’nın 2009 yılında Somali’li korsanlar tarafından kaçırılmasını konu alan çok katmanlı bir incelemesi. Film, Greengrass’ın gözünden, olayın çok sayıdaki global etkisini, hem çok heyecanlı bir gerilim olarak, hem de karmaşık bir portre olarak sunuyor.

Film, Alabama’nın yönetici kaptanı Richard Phillips ( iki kez Akademi Ödülü® kazanmış olan Tom Hanks) ile onun Somali’li muadili Muse (Barkhad Abdi) arasındaki ilişkiye odaklanıyor.Film, Akademi Ödülü® adayı Paul Greengrass tarafından yönetildi. Senaryo Billy Ray tarafından yazıldı. Uyarlanan kitap “A Captain's Duty: Somali Pirates, Navy SEALs, and Dangerous Days at Sea”nin yazarıysa Richard Phillips ile Stephan Talty. Yapımcılar Scott Rudin, Dana Brunetti ve Michael De Luca.




Çıngıraklı Top (2009) - DVDRip - Yerli Film


Boğaz Körler Derneği’nde Semra ve Başkan Ahi yerel gazetelerini okurken, hayatlarını değiştirecek ilginç bir gelişme yaşanır. Bakanlık, Çin Engelliler Olimpiyatları’na katılımı amaçlayan bir faks göndermiştir. Bu faks dernek üyeleri arasında şamataya dönüşür. Yağlı güreş, halter gibi branş seçimi şakaları sürerken, dernektekilerin yardımıyla büyüyen Zeki’nin, çevresinde sürekli top koşturan gören çocuklar gibi olma arzusuyla ağzından dökülen “futbol” sözü, konuyu ciddileştirir. Öneri; “Çıngıraklı Top”, bir başka deyişle körler futbol takımıdır. Zeki’nin bu isteği, futbola sıcak bakmayan, derneğin gözü, üniversiteli Semra’yı bile içine alır. Karar verilmiştir; Türkiye’deki ilk körler futbol takımı kurulacaktır. Ve ilk olarak oyuncular ve iyi bir antrenör bulunmalıdır. Ahi ve Semra takıma oyuncu toplamak için yollara düşüp, bildikleri tüm görme engellilere ulaşmaya çalışır. Zorlu uğraşlardan sonra aşağı yukarı bir takım kurulur. Bahattin, Sebahattin, Şahin, Halis, Nuri, Yanni ve Nardane takımda olacaktır. Peki antrenör sorunu nasıl çözülecektir? Başkan Ahi bu görevi, bir gazetede santral görevlisi olan Yanni ve arkadaşı Oktay’a verir. Yanni çalıştığı gazetenin yayın yönetmeni Osman’a durumu anlatır. Osman gazetenin neşe kaynağı Yanni’nin bu isteğini düşünürken, çözüm kendiliğinden gelir. Çözüm, bir dönemin futbol yıldızı Kerem’dir. Böylece yollar kesişir. Kerem, Dernek takımının antrenörü olacaktır. Bu eski futbol yıldızının adını duyan dernektekiler bayram havasına girse de Başkan Ahi’nin yerine geçmek isteyen muhaliflerin başı Muzo; kebapçı kardeşleriyle derneği restorana çevirmek için “körler futbol oynayamaz” diyerek soğuk rüzgârlar estirir. Tabiî işler plânlandığı kadar kolay değildir. Bir çok sürprüz ve serüvenle dolu “Çıngıraklı Top” bizi beklemektedir. Topun yerini dahi bulamayan bu insanların, oldukça komik hallere düşmelerine karşın, top oynamak için gösterdikleri çaba ve kararlılık; “hayata körü körüne atılan bir çalımdır”. 



Yabancı Dünya - Mutum (2007) - DVDRip - Türkçe Dublaj


Brezilyalı yönetmen Sandra Kogut’un filmi “Mutum”, Joao Guimaraes Rosa’nın “Manuelzao e Miguilim” adlı romanının uyarlaması.. Brezilya’nın ıssız bir kırsal bölgesinde geçen hikâye, çok çocuklu bir çiftçi ailesinin hayatını, büyürken olup biten her şeyi bütün hücrelerinde hisseden on yaşındaki masum çocuk Thiago’nun gözünden anlatıyor. Yetişkinlerin dünyasına dair anladıkları ve anlayamadıkları,çocukluk hayalleri ve korkularıyla takip ettiğimiz Thiago, bizi unuttuğumuz bir dünyaya götürüyor.. 




The Fifth Estate (2013) - BDRip - Türkçe Altyazı Gömülü

Wikileaks'in ilk kurulduğu dönemi ve kurucuları Julian Assange ile Daniel Domscheit-Berg arasındaki ilişkiyi anlatan yapım, bir dönem tüm dünyayı sarsan bu önemli olayı tekrar gündeme taşıyor... Yolun başında Assange'ın destekçisi ve çalışma arkadaşı olan Daniel Domscheit-Berg'in bakış açısıyla Wikileaks'in ilk günlerine dönüyoruz. Bir gecede sessizce açığa vurduğu kimi gizli belgelerle tüm dünyayı yerinden oynatan Wikileaks, kendisini yaratan mimarları da aynı ölçüde meşhur etmişti. Tarihin karanlık sayfaları açığa çıktıkça ve her seferinde daha sert yankılar buldukça Berg ve Assange arasındaki anlaşmazlıklar da çığ gibi büyümektedir. Assange ve Berg arasındaki fikir ayrılıkları iki yakın arkadaşın yollarını ayırmak ve ilişkilerinde onarılmaz yaralar açmak üzeredir.

Daniel Domscheit-Berg'in kendi kaleme aldığı kitabından uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Dreamgirls'ün yönetmeni, aynı zamanda Twilight serisinin son iki filmini de çeken Bill Condon yer alıyor. Başrollerinde ise son dönemin dikkat çeken yeteneklerinden Benedict Cumberbatch ve Daniel Brühl bulunuyor.




Düzenbaz - American Hustle (2013) - DVDSCR - Türkçe Altyazı Gömülü


1970'lerde geçen gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde usta dolandırıcı Irving Rosenfeld ve ortağı Sydney Prosser genç ve yetenekli bir FBI ajanı olan Richie DiMaso tarafından yakalanır. Hüküm giymemelerinin ise tek bir yolu vardır: FBI için çalışmak... FBI'ın üst kademeli yöneticilerinden gelen bu teklifi kabul ederler; görevleri ise kendileri gibi usta bir şekilde dolandırıcılık yapan kimi insanları teşhis etmektir. Ajan DiMaso ve çalışma arkadaşları tarafından hazırlanan plana göre, bir kumar cenneti olan Arap Şeyhi’nin yönettiği Atlantic City'de ünlü kumarcıların katıldığı geniş çaplı bir oyun organize edeceklerdir. Başlarda son derece masumane ve zekice görünen bu plan, zamanla değişime uğramaya başlar.

Filmin yönetmenliğini Silver Linings Playbook filmiyle senenin en ses getiren yapımlarından birine imza atan ve bu filmle iki dalda Oscar'a da aday gösterilen David O. Russell yürütüyor. Yıldız oyuncularıyla dikkat çeken filmin oyuncu kadrosunda Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Christian Bale, Amy Adams ve Jeremy Renner bulunuyor.




Benim ve Roz'un Sonbaharı (2009) - DVDRip - Yerli Film


Antik bir kasaba, yapılacak baraj nedeniyle sular altında kalacak ve dünyada eşi benzeri görülmeyen bu zengin kültür de yok olacaktır. Bunu engellemek için tüm güçlerini seferber ederek mücadele eden sivil hareket ne yazık ki yenilgiye uğrar. Bu hareketin başını Gazeteci Metin çeker. Eski bir tipo makineyle çıkarttığı yerel gazetesiyle baraj yapımından rant bekleyen çıkar çevrelerine karşı mücadele eder. Metin’de simgeleşen bu mücadelenin hedefi barajın rantını yiyen Müteahhit Sofu’dur.




Hamam (1997) - DVDRip - Yerli Film


Roma'da 6 İtalya genelinde ise yaklaşık 22 salonda gösterilen, 34. Antalya Film Festivalinde En İyi Film, Yönetmen ve Müzik ödüllerini alan filmde, yıllar önce İtalya'yı terk edip İstanbul'da yaşamaya başlayan teyzesinin öldüğünü ve kendisine miras olarak bir hamam bıraktığını öğrenen, meslek hayatında başarılı, evlilik hayatındaysa problemli genç mimar Francesco'nun İstanbul'a gelişi ve Mehmet adlı gençle ilişkisi anlatılıyor. 




Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak (2013) - Türkçe Altyazı Gömülü


Katniss Everdeen’ın futuristik ve bir o kadar da despotik dünyada geçen sürükleyici maceraları devam ediyor. Genç kadın bu sefer “Quarter Quell” için yarışıyor.

Tüm dünyada ses getiren Açlık Oyunları serisinin ikinci filminde kadroda yine Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson ve Woody Harrelson yer alırken yönetmen koltuğunda bu sefer ilk filmden farklı olarak Francis Lawrence oturuyor. Suzanne Collins’in romanından bu sefer beyazperdeye uyarlayanlar ise Küçük Gün Işığım filminin senaristi Michael Arndt ve 127 Saat’e imza atan Simon Beaufoy. Filmin ülkemizde Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak adıyla 2013 kasımında sinemalarda olması planlanıyor. 



22 Ocak 2014 Çarşamba

Supernatural - 9.Sezon 10.Bölüm - 720p - Türkçe Altyazı Gömülü


HDTV - Türkçe Altyazılı






Last Vegas (2013) - Türkçe Altyazı Gömülü - BRRip


Billy, Paddy, Archie ve Sam çocukluklarından beri çok yakın arkadaştır. Grubun müzmin bekarı Billy otuz yaşlarındaki kız arkadaşına evlenme teklif ettiğinde, dört arkadaş hep beraber eğlenmek ve eski günleri yad etmek için Las Vegas’a giderler. Ancak oraya vardıklarında, Günah Şehri’nin değişmiş olduğunu ve arkadaşlıklarının sınandığını fark ederler. Vegas’ı ele geçirecek olan işte bu dörtlüdür.


Vikingdom (2013) - 3D SBS - Türkçe Altyazı Gömülü


Tanrılar, insanların başka bir Tanrıyı seçmesinden öfkelenmişlerdir. Thor ' Kanlı Tutulma' ile cennet, cehennem ve dünyanın kapılarını açmak için üç kutsal emaneti toplamaya başlar. Lord Frey eski bir kral olan Eirik'ten bunu durdurması için yardım ister. Eirick savaş için eski dostlarını bir araya toplamaya çalışır. Ama bu savaşında en yakın bildiği kişilerden ihanet görecektir. 




21 Ocak 2014 Salı

Para Avcısı - The Wolf of Wall Street (2013) - Türkçe Altyazı Gömülü


Jordan Belfort 24 yaşında genç ve hırslı bir adamdır. Para kazanma arzusuyla Wall Street borsasında komisyoncu ve Stratton Oakmont adında bir yatırımcı firmasında zengin olmak için her şeyi yapmaya hazır bir CEO olur. 90'ları yürütmektedirler ve New York işlem salonunda her şey olabilmektedir.

Önemsiz tahviller ve birçok yatırımcıyı aldatarak, Belfort kısa zamanda bir para makinasına ve aynı zamanda bir harcama makinasına dönüşür. Bir günde hesapları milyon dolarlarla doldururken o gece hepsini aynı hızda harcayabilir. Profesyonel hayatının yanı sıra uyuşturucu, fahişeler, son derece pahalı lüks fantezilerle dolu kirli bir oyunun içindedir. Bu karakterin hayatındaki her şey abartılı bir şekilde devam etmektedir...




Dondurucu - Freezer (2014) - Türkçe Altyazı Gömülü


New Yorklu bir tamirci olan Robert Saunders (Dylan McDermott), doğumgününde bilinçsiz bir şekilde kilitli kalır ve uyandığında kendisini bir restaurantın dondurucusunda bulur. Ama niçin orada olduğu — ve nasıl hayatta kaldığı — yanlış bir kimliğin, Rus çetesinin, kayıp sekiz milyon doların v hepsinin anahtarını elinde tutuyor olabilecek yaralı bir polisin (Peter Facinelli) kan dondurucu kabusunu açığa çıkaracaktır. Derece düşmektedir. Korku artmaktadır. Dondurucu ölüm ve acımasız eşkıyalar arasında kalmış bir adam için, ertesi gün olacaklar en kan donduran çarpıklığa işaret edebilir.



Drinking Buddies (2013) - DVDRip - Türkçe Altyazı Gömülü


Kate (Olivia Wilde) ve Luke (Jake Johnson) bir bira fabrikasında birlikte çalışmaktadır. Daha fazla şeylerin de olabileceğini hisseden bir arkadaşları vardır. Ancak Kate, Chris (Ron Livingston) ile birliktedir ve Luke’un Jill (Anna Kendrick) ile ilişkisi vardır. Jill’in tek bilmek istediği Luke’un evlilik hakkında konuşmaya hazır olup olmadığını bilmektir. Bu sorunun cevabı, Luke ve Kate beklenmedik bir şekilde haftasonunda başbaşa kalınca daha da netleşir. 




Bendeyar (2011) - DVDRip - Yerli Film


Zalime payanda olmayan bir güç, nefsine yenilmeyen bir irade, baba şefkati ile dolu onurlu bir kahraman. Bilgi ve tecrübesini genç nesillere aktaran savaşçı bir bilge. Zulmün emrinde olmanın çelişkisini yaşayan güçlü bir ajan. Masum ama bilinçli, kendini yalnız bırakan, kaderini azme dönüştüren baba özlemi ile tutuşan bir genç kız. Asr-ı saadet özlemi içinde ama öfkesine yenik düşen radikal bir genç, kendisine sunulan sevgi ile hatalarından kurtulan bir delikanlı. İffeti ve sevgisi birbirine uyumlu nazenin, ama nefsine tavizsiz. Sevgisi asilce bir genç kız. Asaletli bir kadın, kendine yapılan zulmü öfkeye değil merhamete dönüştüren bir anne. Kasabalı, saf ama pratik zeka, kasabalı ama esprileri çok ince, saf görüntüsünün altında, cesur, vefalı Anadolu insanı. Gençliğini Rasullullah'ın yoluna adayan örnek aksiyon gençler. Gençlerin hal ve davranışları ile özenecekleri örnek gençler. Aksiyon çağın savaşçıları.Ve yarınlar için umut, umut, umut...